DOUWE EGBERTS CAFé ZWOLLE

DOUWE EGBERTS CAFé ZWOLLE

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 52 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Douwe Egberts Café Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 16:27 erg lekkere pannenkoeken, zoals altijd. Vriendin geniet altijd van het broodje beenham. Zeker weer vaker bestellen
8 mei 2022 om 22:11 Super! Hele vriendelijke bezorgster en mijn moeder genoot enorm van dit ontbijtje op moederdag. Bedankt dat jullie mijn moeder een glimlach op haar gezicht hebben gegeven...
5 mei 2022 om 14:49 Top service… werken tijdens je verjaardag daar hoort taart en koffie bij voor de collega meneer komt keurig op tijd en verse slagroom uit een spuitbus geeft natuurlijk wel een extra leuke toef
23 apr 2022 om 19:20 Wat hebben we heerlijk gegeten ..En ook de tekst op de tas .. Super ..Dank Gr Greet
20 apr 2022 om 18:16 Ik bestel en via de telefoon wordt er gezegd dat het om .45 geleverd zou zijn. Ik wou nog in bad mr dat kon dus niet dus ik wacht dat kwartiertje even en dan pas om .00 bellen ze en zeggen ze bezorger vertrekt nu. 15min later bezorgd (4min fietsen)
17 apr 2022 om 17:10 Bezorging was zeer snel met een vriendelijke, nette bezorger. Broodjes waren echt heerlijk en vers! De ijskoffie was erg goed en de slagroom werd vers voor de deur er op gedaan. Prijs/kwaliteit ben ik erg tevreden mee.
17 apr 2022 om 15:18 Heerlijke broodjes en vriendelijke bezorger. Wij gaan hier zeker nog eens bestellen!
16 apr 2022 om 12:19 Heerlijke pannenkoeken, goed begin van m'n verjaardag
26 mrt 2022 om 13:55 zeer lekkere pannenkoeken, zeker nog een keertje
15 mrt 2022 om 20:33 Lekker verse producten en hele vriendelijke bezorging
8 mrt 2022 om 13:52 Het brood was zo hard gebakken dat ik het niet weg kreeg vooral de korsten waren niet te doen.
20 feb 2022 om 13:29 Het is altijd heerlijk, het enige wat ik een beetje jammer vind is dat het nooit op mijn favoriete temperatuur komt, alles is vaak al redelijk afgekoeld, nog wel warm maar meestal stop ik de boel nog even in de magnetron, ik prefereer namelijk heet.